Ettevõttele Latvijas Gāze väljastatakse keskkonnajuhtimissertifikaat ISO 14001

Latvijas Gāze juurutas keskkonnajuhtimissüsteemi, kinnitades sellega oma pühendumist kõrgetele standarditele, keskkonnamõju sihipärasele vähendamisele ja vastutustundlikule juhtimisele. Ettevõttele väljastati rahvusvaheliselt tunnustatud ISO 14001 sertifikaat, mis tõendab, et Latvijas Gāze keskkonnajuhtimine vastab rahvusvahelistele standarditele ja parimatele tavadele.

Latvijas Gāze äriarendusjuht Olavs Ķiecis selgitab: „Käesoleva aasta novembris väljastati ettevõttele ISO 14001 sertifikaat, mis tõendab, et Latvijas Gāze lähtub parimatest keskkonnajuhtimise tavadest. Ettevõte hindas kõiki sisemisi ja väliseid keskkonda mõjutavaid või mõjutada võivaid tegureid ning juurutas tõhusa keskkonnajuhtimissüsteemi. Hinnang kajastab kõiki aspekte ja riske, aga ka mõju vähendamiseks või kõrvaldamiseks kohaldatavaid meetmeid. See hõlmab keskkonnateadlikkust kõigil tasanditel – energiaallikate valikul ja kasutamisel, tehnoloogiakasutuses, jäätmekäitluses, samuti kommunikatsioonilahendustes, osapoolte nõuete järgimises ning pakutavas tootevalikus. Keskkonnajuhtimissüsteemi olulisusest on teavitatud ka ettevõtte töötajaid ning neid kaasatakse mitmel tasandil. Latvijas Gāze pakub keskkonnaekspertide abiga oma töötajatele koolitust vastutustundliku ettevõtluse ja keskkonnasäästliku elustiili osas, tõstes seeläbi teadlikkust nii ettevõtte kui ka iga töötaja mõjust.“

Tutvustades ettevõttes jätkusuutlikkuse põhimõtteid, seab Latvijas Gāze esikohale keskkonnateadlikkuse, töötajatest hoolimise ja läbipaistva juhtimise. Latvijas Gāze tegutseb selle nimel, et ka tulevad põlved saaksid osa soodsast kasvu- ja arengukeskkonnast.

Iepriekšējie jaunumi

24.11.2021. | jätkusuutlikkus
Latvijas Gāze eestvedamisel istutati 2000 kaske, tasandades nõnda ettevõtte CO2 emissiooni.

Vastutustundlikkus keskkonna suhtes ei tähenda ainult eesmärke ja poliitikat, vaid ka päris tegusid. Ettevõtte eestvedamisel istutati puudesalu, mis aitab paljude aastate vältel vähendada kahjuliku süsinikuheitme paiskamist atmosfääri.

Loe rohkem